KuzenForum ...XD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KuzenForum ...XD

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

Akasya Plavı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
@Ly
Bölüm Mod
Bölüm Mod
@Ly

Erkek
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 195 Nerden : olabilir ??? Lakap : PsİkOpAt
Akasya Plavı Vide
MesajKonu: Akasya Plavı   Akasya Plavı I_icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 12:36 pm



Malzemeler :

3 Su bardağı pirinç
2 Çorba kaşığı margarin
5 Adet arpacık soğan
250 gr kuzu eti
1 Adet havuç
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
1 Adet domates
Yarım demet dereotu
Yeterince et suyu
Tuz

Hazırlanışı:

Pirinçleri ılık ve tuzlu suda yarım saat bekletin.
Margarini tencereye alın.
Kuzu etini 3 su bardağı suyla kaynatın.
Piştikten sonra suyunu bir kenarda bekletin.
Eti ise küçük parçalar halinde kesin.
Margarin eridikten sonra kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını ilave edin.
Rengi değişmeye başladığında kuzu etini ekleyin.
Havucu rendeledikten sonra ilave edin.
Yumuşayamaya başladığında bezelye ve küçük parçalar halinde kesilmiş domatesi ilave edin.
Yarım demet dereotunu ince ince kıyın ve ekleyin.
Tuzunu ayarlayın.
Ayırdığınız et suyunu ilave edin.
Kaynayınca pirinci içine atın.
Suyunu çekene dek pişirin.
Piştikten sonra 15 dakika demlendirip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Akasya Plavı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KuzenForum ...XD  :: Bayanlara Özel :: Yemek Tarifleri -